YA PREPORUKA: MESEC JUL

Izvor: Goodreads, Imdb

Došlo je leto, a sa njim i gomila slobodnog vremena koju teba nečim ispuniti. Putovanje bilo vozom ili autobusom, sunčanje i izležavanje na plaži možete upotpuniti odličnom knjigom. Tople letnje večeri možete provesti sa društvom (ili sami), izvaljeni na kauču/fotelji sa hrpom kokica u krilu, dok neki dobar film ide na TV-u. Zato vam predstavljamo top 3 najbolja young adult filmska i ostala ostvarenja koja će vas sigurno nasmejati, rasplakati ili inspirisati da izađete iz svoje zone komfora i budete odvažni ovog leta!

Uživajte i javite nam utiske!


Knjiga: It Only Happens In The Movies

Ova knjiga će vam se dopasti bilo da volite ili prezirete romantiku. Često ćete se poistovetiti sa cinizmom glavne junakinje, a njeni stavovi će vas mnogo puta podsetiti na sopstvene. Takođe, sama priča će još jednom dokazati da se Živeli su srećno do kraja života zaista dešava samo u filmovima. A opet, možda i ne?

Serija: Never Have I Ever

Glavna junakinja ima jedan jedini cilj u novoj školskoj godini: da bude sa najpopularnijim dečkom u školi i ništa je neće omesti u tome. Ni njena majka koja želi da se vrate u Indiju, ni porodična tragedija, ni napad kojota, ni njen smrtni školski neprijatelj koji uvek nađe način da pokvari njene preambiciozne planove. Ama baš ništa. Dovoljno je reći  da je scenario za ovu urnebesnu tinejdž komediju nastao iz pera Mindi Kaling (Mindy Kaling). Never Have I Ever će vas DEFINITIVNO nasmejati do suza.

Film: The Half Of It

Ukoliko tragate za još jednim od onih klišeiranih tinejdž ljubavnih filmova, onda ovo nije film za vas. Topao, porodičan, neposredan, neusiljen, u nekim tenucima nespretno šarmantan, The Half Of It će vam pružiti sve ono što vam je potrebno, možda čak i više od toga, iako u središtu pažnje nije čirlidersica koja se zaljubljuje u lošeg momka, već obično neobična Eli Ču koja pokušava što bezbolnije da završi srednju školu.
YA PREPORUKA: MESEC JUL YA PREPORUKA: MESEC JUL Reviewed by jane'sworld007 on July 06, 2020 Rating: 5
Powered by Blogger.