Čega se plaše muzičari?


Svako od nas sigurno se plaši nečega. Da li su ti strahovi realni ili ne, u to nećemo ulaziti. Kao što ćete videti ni muzičari nisu izuzetak, a oni koji izgledaju čvrsto i neustrašivo, strahuju od naizgled bezazlenih stvari. Sove, ribe, pa čak i vešalice, izazivaju im određenu teskobu. Pogledajte šta je sve odgovorno za ubrzan adrenalin, rad srca i širenje zenica poznatih. Verujem da ćete se prilično iznenaditi i nasmejati.

 Adele


Poznata pevačica Adel plaši se galebova, a njeni strahovi sežu još iz mladosti. "Dok sam se šetala u Tenbiju i jela sladoled jedan jebeno veliki galeb me je napao i ukrao mi ga. I dalje imam ožiljak na ramenu od njegovog napada. Pomislila sam da će me odneti sa sobom. Od tada ih ne podnosim." Možda je Adel bila zaslužna za nastanak sledeće numere:Madonna


Čak se i kraljica kabale plaši nečega. Za njen strah je kriva grmljavina. Prava je brontofobičarka.

Aretha Franklin


Proglašena za najbolji glas svih vremena, Areta Frenklin je užasnuta letenjem i odbija da nastupa na mestima do kojih može da stigne jedino avionom. "Ukoliko se voziš dobrim starim autobusom možeš da se zaustaviš i odeš do restorana ili gde god poželiš. Nema zaustavljanja dok letiš 10.000 km iznad zemlje."

Brandon Flowers


Pevač grupe "The Killers" se neizmerno plaši broja 621 i to zbog toga što mu je Uidži tabla (tabla za duhove) rekla da će na taj dan umreti (to je 21. jun, ujedno i njegov rođendan). On odbija da putuje avionom na taj dan. Što je sigurno, sigurno je.

Sheryl Crow


Kantri pevačica, Šeril Krou boji se ni manje ni više, visine. Za nju je bolje manje, nego više. Odnosno niže, nego više.

Kylie Minogue


Pevačica Kajli Minog ima najčudniji strah od svih muzičara do sada. Ona se plaši - vešalica. "Problem je sledeći: ne volim da stavljam odeću na vešalice jer me plaše. Naprosto, ne volim zvuk koji proizvode kada ih okačim.", izjavila je za poznati magazin The Sun.

 Michael Jackson


Kralj popa, Majkl Džekson se neopisivo mnogo bojao pasa. Njegov strah se razvio zbog toga što mu je otac posedovao jednog nasilnog psa, sklonog tučama, zbog čega se i razvila njegova trauma prema psima.

Iako se ovi muzičari plaše vešalica, brojeva, životinja, poznati glumac Vudi Alen, ima najviše strahova od svih poznatih. On se plaši : insekata, sunca, pasa, jelena, svetlih boja, dece, visine, malog prostora, gužve, raka i svih mesta sem Menhetna.

Šta kažete? Da li ste sličniji Madoni ili Vudiju Alenu?
Čega se plaše muzičari? Čega se plaše muzičari? Reviewed by jane'sworld007 on March 24, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.