FOXFIRE (1996): Recenzija filma


Ovo je jedan od starijih filmova, iz 1996. godine. Radnja filma se odvija u jednom manjem američkom gradu, gde pet, potpuno različitih devojaka, biva povezano seksualnim napadom profesora biologije. Nedugo potom, one se sprijatelje i postaju nerazdvojne, planirajući osvetu.

U ovom filmu glumi veoma poznata glumica, Anđelina Džoli, koja je tada imala samo 21. godinu. Ona glumi buntovnicu koja, bez roditeljskog staranja, napušta svoje mesto rođenja i započinje samostalan život. Glumica Anđelina Džoli je, kao što je već poznato, biseksualka i bila je u dugoj vezi sa koleginicom iz filma, Jenny Shimizu, koja tvrdi da je njihov odnos bio vrlo emotivan i da nikada neće zaboraviti svoju prvu ljubav, Anđelinu.

Foxfire je veoma mračan i kontroverzan film, koji opisuje devdesete godine u Americi i postgrandž epohu. Ovaj film preporučujem svim ljubiteljima spoja tinejdža i devdesetih, zajedno sa Anđom u glavnoj ulozi.

Glavne uloge tumače: Angelina Jolie, Heddy Burress, Jenny Lewis...
Režija: Annette Haywood-Carter
Ocena: 7

FOXFIRE (1996): Recenzija filma FOXFIRE (1996): Recenzija filma Reviewed by jane'sworld007 on February 08, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.